top of page

Нові продукти Greinplast

Клей-гель, легка шпаклівка та гелевий ґрунт — три нові продукти Greinplast, вже у продажу. Легша робота з продуктом є їх найбільшою перевагою, яка вдало поєдналася в лабораторії з дуже хорошими технічними параметрами.


 

У спеціально створеній формулі ґрунтовки Greinplast UN використовуються інноваційні добавки, які змінюють властивості препарату, створюючи консистенцію гелю, що значно зводить до мінімуму ризик капання та утворення плям і скління, що робить нанесення легким і безпечним.

-Формула нового ґрунту Greinplast UN показує абсолютно новий підхід до цього типу продукції. Стандартні ґрунтовки водянисті. Це дуже часто створює великі проблеми для підрядників. Водяний ґрунт розбризкується, може стікати з поверхні й утворювати смуги на стіні. Це, своєю чергою, призводить до т. зв скління. Воно утворюється на ділянках поверхні, де нанесено значно товстіший шар ґрунту, в місцях плям, завдяки чому таке місце характеризується значно меншою вбиральністю, водопоглинанням і пористістю. Нанесена фарба зчіплюється з ними набагато гірше, тому її в цих місцях набагато менше, а швидкість висихання цих ділянок також довша. Це призводить до видимих ​​нерівностей і нерівномірності поверхні. – пояснює технічний радник Greinplast Ян Пільх.

 

Шпаклівка Greinplast SL, і собі, є готовою фінішною шпаклівкою, яка використовується для вирівнювання і вигладжування поверхні стін і стель перед фарбуванням. Спеціально створена формула шпаклівки дозволяє підряднику змінювати її консистенцію відповідно до своїх уподобань, умов і способу нанесення.

Легку шпаклівку можна використовувати для вирівнювання типових мінеральних поверхонь, таких як цементно-вапняні штукатурки, гіпсові штукатурки, бетонні поверхні, для вирівнювання гіпсокартонних плит тощо.

- Легка шпаклівка Greinplast SL легко наноситься традиційними методами або валиком. Однак вона не призначений для стандартних розпилювальних або поршневих агрегатів. ЇЇ можна використовувати лише в агрегатах із черв’ячним насосом, – пояснює Ян Пільх.

 




Новий цементно-полімерний клейовий розчин підвищеної гнучкості для кріплення керамічного облицювання. Гель-клей Greinplast P405G створений на основі високоякісних мінеральних, цементних та полімерних сполучників, а також додавання силікагелю, що адаптує консистенцію розчину до найвимогливіших умов.


Клей можна використовувати всередині приміщень, на готових стійких основах, таких як бетон, мінеральні штукатурки, а також на нестійких основах всередині та зовні приміщень. Він також підходить для кріплення керамічного облицювання на гіпсокартон.

- Це перший цементно-полімерний клей Greinplast з гелевою формулою, класифікований як клей типу C2TE, тобто з підвищеною міцністю, гнучкістю, морозостійкістю та водостійкістю. Найважливішою його особливістю є легкість нанесення. У процесі змішування можна отримати будь-яку консистенцію, як напіврідку, що полегшує роботи з плиткою на підлозі, так і більш щільну, яка ідеально підходить для використання на вертикальних поверхнях. Висока затримка води в клеї обумовлена ​​силікатними гелями. Вони також роблять його консистенцію досить легкою, що полегшує нанесення. Це основна відмінність стандартного клею від гелевого клею. За нашим припущенням, підрядник повинен відразу помітити різницю в якості роботи, - каже Ян Пільх.


bottom of page